Over Cees

Ik ben Cees Koel, geboren 19-02-51 te Schoorl. Al bijna 40 jaar getrouwd met Lida en heb drie dochters. Ik heb een eigen bedrijf en werk als ZZP-er in de bouw als timmerman.Tatra

Toen ik even niet oplette kocht Lida in 1986 een Tatra 75. Hier werd dus het virus mee in huis gehaald. Gelijk de hele familie besmet. In 1994 kwam er een T 603 bij. In 1995 nog een T 603. In 1997 haalde ik samen met Fred Kuipers twee Tatraplans uit Tsjechië. Een ervan is in roest opgegaan en opgeveegd. Ter compensatie er toch weer één bijgekocht in Tsjechië, deze is daar gerestaureerd, maar is nog niet rijvaardig. Daarna een T 603 geruild voor een Tatraplan. Deze staat nu ter restauratie in Tsjechië. Voorjaar 2002 stond ik op de beurs “Vehikel” plotseling oog in oog met een prachtig glimmende Tatraplan, ik heb me ongeveer een kwartier beheerst en toen……. Kunt u het nog volgen?

Ik ben dus Cees Koel, TATRA-gek met 1x T 75, 2x T 603, 4x T 600. Behalve het koesteren van deze enorme berg oud-tatra-ijzer, probeer ik ook met hand- en spandiensten de Tatraclub van dienst te zijn. Meer informatie is te vinden op www.tatraregister.nl.

 

Filmpje

Het najaarstreffen van 2014 hebben wij mogen organiseren in de NoordOostPolder. Het is in zeer goede aarde gevallen, want er is zelfs door een van de leden van het Tatra Register Nederland een filmpje van gemaakt. Deze willen wij u niet onthouden, dus als u nieuwsgierig bent naar de Tatra's kunt u op deze link klikken: filmpje.

Veel kijkplezier gewenst en u bent natuurlijk altijd van harte welkom om de Tatra in het echt te bekijken als u een weekend bij onze Bed & Breakfast boekt.